phone.png mail.png fb.png

Roverscouts

Wie zijn we ?

Roverscouts zijn kerels en meiden tussen de 17 en 23 jaar, die zelf programma’s maken en draaien, voor zichzelf en voor de hele groep. Zelfstandigheid en organisatorisch vermogen zijn elementair aanwezig in onze programma’s evenals je improviserende kwaliteiten en humor komen aan bod.

Wat doen wij zoal?

Vanuit ons eigen verbouwde hok organiseren we diverse activiteiten. We gaan wel eens op winterhike in de Ardennen. Ook cultuursnuiven in een grote Europese stad via een goedkope vlucht behoort tot onze programmaonderdelen. Ook zorgen we samen met de Ondernemersvereniging dat de goedheiligman Amby weer aandoet, in de aanloop naar zijn verjaardag. Ook de jaarlijkse oliebollenactie niet te vergeten wordt door ons in goede banen geleid. Naast Roverscout zijn, zijn de meesten ook staflid bij een andere speltak om de opgedane kennis en kunde over te brengen op jongere leden.

Zomerkamp
Eenmaal per jaar gaan we op zomerkamp.  Het zomerkamp is bij voorkeur in het buitenland. Afgelopen jaren zijn we naar Schotland en Denemarken geweest.

Clubdag

Deze speltak draait op zaterdag van 19.30 tot 22.00 uur.